Merken

Voor een goed advies en lichtplan maak ik gebruik van een ruim assortiment aan designersmerken en lichtarmaturen. Welke dit zijn ziet u hieronder.

Klik gerust eens rond om te kijken welke merken u het meeste aanspreken!

High Light

Wij zijn dè leverancier van een ruim gesorteerde en uitgebreide collectie armaturen voor de Nederlandse markt. De brede HighLight verlichting collectie bestaat voor een groot deel uit moderne lampen waar veel Led wordt toegepast.

Art Deco Trade

Onze weldoordachte, unieke ontwerpen zijn toe te passen in onder meer horeca, meubelzaken, kantoren, b&b's, musea, theaters, winkels, openbare gebouwen en particuliere woningen.

Nordlux

Onze weldoordachte, unieke ontwerpen zijn toe te passen in onder meer horeca, meubelzaken, kantoren, b&b's, musea, theaters, winkels, openbare gebouwen en particuliere woningen.

Brilliant

Licht creëert leven - al 65 jaar de reden voor onze passie om licht in het leven van mensen over de hele wereld te brengen met "schitterende" lichten.

Masterlight

Masterlight, part of Eurolight BV is producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen.

Kelpa

Kelpa b.v. is opgericht 29 januari 1993 en is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van projectverlichting. Wij hebben als doel het leveren van verlichting aan de installateur. Dankzij de grote voorraad zijn wij in staat snel en concurrerend te leveren.

Oldtimerlight

Old Timer Light bv is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het vervaardigen van verlichtingsarmaturen in toonaangevende stijlen uit de geschiedenis.

Expo Trading Holland

Wij zijn al ruim 40 jaar een groothandel, producent én importeur van armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal.

Segula

LED-verlichting van de extra klasse. Goed LED-licht - zeer dicht bij de gloeilamp. Met moderne LED-technologie, efficiënt en milieuvriendelijk. Dit is SEGULA LED

Free Light

Het bieden van een goede service en garantie is waar wij naar streven. Wij werken met degelijke en betrouwbare producten die voldoen aan de benodigde keurmerken en eisen.

ACB Iluminacion

Al vele jaren zetten we ons in om licht, warmte en comfort in woonruimtes te brengen en alledaagse ervaringen in verschillende sferen te verbeteren.

Artdelight

Artdelight International is de perfecte partner bij uw zoektocht naar sfeervolle en functionele verlichtingsarmaturen voor zowel kleine als grote projecten. Al ruim 20 jaar in de verlichting.

Steinhauer

Steinhauer  concentreert zich vooral op de export en levert inmiddels aan 14 verschillende landen, met Duitsland en België als belangrijkste afzetmarkt. In Nederland is Steinhauer marktleider.

Binthout

De grootste verantwoordelijkheid die we als producent kunnen nemen is; dat we lampen maken die vele jaren mee gaan. Onze houten lampen moeten een duidelijke functionaliteit hebben, hersteld & gerepareerd kunnen worden en bovenal een lange levensduur hebben.

Trio Leuchten

Be inspired and explore the variety of our Lights.

Urban Interiors

Urban Interiors® is het stoerste lampenmerk op de Nederlandse markt.

Duijs Trading

We zijn groothandel in antieke– en reproductiemeubels en verlichting onder de merknaam D&C Originals.

NOU STILL

NOU STILL vindt haar oorsprong in Spanje. De productie in Spanje en haar eigen design team, stelt het in staat om een brede selectie van items met hoge kwaliteit en verschillende stijlen aan te bieden.

Het Licht Lab

In ons lab in Nederland ontwerpen én produceren we verlichting, op geheel eigen wijze. Zo kan het zijn dat we retro materialen gebruiken, of juist de laatste 3D printtechnieken.

Knapstein

Licht in Vollendung ist unser Handwerk. Wir arbeiten für das perfekte Zusammenspiel von Tradition und Innovation, für den Einklang von Altem und Neuem.

Frezoli

Frezoli is een familiebedrijf met Nederlandse roots en richt zich op creatief ontwerp en professionele productie van lampen.

Think Paper

Think Paper is een bedrijf waar het basis product karton is. Kraftlights is de eerste serie van Think Paper, die bestaat uit milieuvriendelijke en handgemaakte designlampen gemaakt van karton.

Anne Light en home

We, from Anne Light & Home, want to show you with pride our light & furniture collection 2020-2021. Not seen it yet? Check it out on our website!

Helestra

Goed licht is belangrijk voor ons. Al vele decennia produceren wij lampen in de buurt van Dresden die huizen en appartementen in heel Europa verlichten.

Besli

De online elektro groothandel van Nederland.

Formadri

Founded in Amsterdam, Formadri has been a true exponent of Dutch Design. Simplicity, functionality, and the courage to keep experimenting characterize our designs.

Blij Design

Een hoofd vol met ideeën, zo is Blij Design in 2019 ontstaan. Wij ontwerpen waar wij blij van worden, laten ons inspireren door natuurlijke vormen en het lijnenspel wat daardoor ontstaat.

WF Light

WF-Light is een importeur/fabrikant van lampen van natuurlijke materialen. WF-Light wordt gerund door Frank en Pauline ten Hoope. Met een jarenlange ervaring in verlichting, maken wij de mooiste collecties. Wij produceren lampen van hout, schelp, rotan, bamboe etc.

Ferrolight

FERROLIGHT - ontwerpen vanuit de bron en laat zich in alle ontwerpen leiden door licht dat de warmte van zonlicht zo dicht mogelijk benadert.
Lichtbronnen van Osram, Philips en SPL